Opiskelumateriaali

Opiskelu-materiaali

Podcastit

Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame. Lorem ipsum dolor amer. lorem ipsum dolor ame.

Lukemista

A1

Tekstejä ja harjoituksia tasolle A1. Tasolla A1 tekstit ovat lyhyitä ja yksinkertaisia. Teksteissä on perussanastoa ja yksinkertaisia rakenteita. Tekstilajeja esim. ilmoitukset, kertomukset ja uutiset sekä kuvin tuetut tekstit.

A2

Tekstejä ja harjoituksia tasolle A2. Tasolla A2 tekstit voivat olla muutaman kappaleen pituisia. Teksteissä on myös tuntemattomia sanoja. Erilaiset arkielämän helpot tekstit.

B1

Tekstejä ja harjoituksia tasolle B1. Tasolla B1 tekstit voivat olla monenlaisia ja eripituisia. Teksteissä on arkielämän aiheita ja yleisiä aiheita. Teksteistä täytyy ymmärtää pääajatus tai löytää tärkeitä yksityiskohtia.

B2

Tekstejä ja harjoituksia tasolle B2. Tasolla B2 tekstit ovat tavallisesti autenttisia, erilaisiin tarkoituksiin laadittuja tekstejä. B2-tason tekstejä ovat esimerkiksi lehtitekstit, kaunokirjalliset tekstit ja opiskeluun tai työelämään liittyvät tekstit.